1. Domů Brother
  2. O společnosti Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Tiskárny štítků Brother jako první podporují AirPrint™

Tiskárny štítků Brother jako první podporují možnost AirPrint™

Tiskárny na štítky společnosti Brother jako první podporují možnost AirPrint – navíc s přínosem aplikace Air Label

 

Společnost Brother představila jediné kancelářské tiskárny štítků, které podporují Apple® AirPrint™ – spolu s vývojem své vlastní invenční aplikace ‘Air Label’.

Profesionální desktopové tiskárny štítků pro specialisty na tisk a technologie, modely QL-710W a QL-720NW jako první nabízí funkci bezdrátového tisku Apple® AirPrint, což zosobňuje vášeň společnosti Brother pro tvorbu průlomových produktů.

Oba modely spolu s na míru šitou aplikací Brother tvoří dokonalou tiskárnu štítků pro použití s přístroji iPhone®, iPad® a iPod touch®.

Přidání funkce Apple® AirPrint™ je druhým inovačním úspěchem, kterým se tyto stylové a elegantní desktopové tiskárny štítků mohou pochlubit. Při svém uvedení na trh v roce 2012 byly první kancelářské tiskárny štítků na světě nabízející bezdrátovou funkci.

Zabudovaná bezdrátová funkce společnosti Brother umožnila do slibovaných funkcí modelů QL-710W a QL-720NW zahrnout i možnost AirPrint™.

  • Bezdrátový tisk AirPrint™ uživatelům umožňuje tisknout štítky bez nutnosti stahovat program nebo instalovat přídavné ovladače zařízení, což pro ně vytváří optimalizovaný proces tisku na požadavek z mobilních zařízení Apple®.
  • Funkce také vytváří možnosti pro vývojáře aplikací, jak ke svým aplikacím iOS snadno přidávat přímou podporu tisku štítků nebo vytvářet na míru šité aplikace na tvorbu štítků pro své uživatele.
  • Aplikace Air Label společnosti Brother umožňuje jednoduše vytvářet štítky a je dostupná z Apple App Store.

Oba modely také zahrnují program pro design štítků ve verzi pro PC i Mac, který uživatelům umožňuje tisknout profesionální štítky pro celou řadu použití na celém pracovišti. Jsou to nejrychlejší modely svého typu na trhu, dokáží vytisknout až 93 standardních adresních štítků za minutu.

Gerry Quigley, manažer produktů na tvorbu štítků, Brother Ireland, prohlásil: “Náš závazek vůči inovaci vedl ke vzniku páru tiskáren na štítky, o nichž můžeme s hrdostí oznámit, že jako vůbec první podporují možnost bezdrátového tisku AirPrint™. Modely QL-710W a QL-720NW, které se spojily s vytvořením naší zbrusu nové aplikace Air Label, jsou dokonalé tiskárny štítků pro použití s mobilními zařízeními Apple®.”